Vrnimo jim

otroštvo

Vrnimo jim

otroštvomBills QR koda za kampanjo Vnimo jim otroštvo

Skeniraj in doniraj
vrnimo-jim-otrostvo-3

45 € lahko zagotovi pripomočke za predšolsko vzgojo za 12 otrok

vrnimo-jim-otrostvo-2

25 € lahko zagotovi učne pripomočke in materiale za 10 otrok

vrnimo-jim-otrostvo-1

16 € lahko zagotovi športne pripomočke za igro za 16 otrok


DONIRAJ

--- ali ---

UPORABI mBillSUPORABI PayPal

Vrnimo jim otroštvo

Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
Povezava je varna (SSL zaščita).
Dodatni podatki plačnika

Znesek donacije: 45.00€

Ta trenutek več deset tisoč otrok po svetu ostaja ujetih v bojne skupine. Milijoni otrok so prisiljeni v zgodnje poroke, 152 milijonov jih je vpetih v otroško delo. Vi jim lahko pomagate!

Vaša pomoč UNICEF-u med drugim omogoča, da z vladami in parterji sodeluje pri načrtovanju in implementaciji politik, ki sistemsko spreminjajo življena otrok na bolje, ozaveščanju v skupnostih za spremembo norm in vrednot, podpori staršem in skrbnikom ter zagotavlja psihosocialno pomoč in programe za ogrožene otroke.


Oglejte si zgodbo Ishmaela, nekdanjega otroka vojaka, danes svetovno znanega pisatelja in UNICEF-ovega ambasadorja dobre volje. UNICEF-ovi darovalci ste pomagali pri njegovi izpustitvi iz bojne skupine ter mu omogočili otroštvo in prihodnost.

UNICEF-OVI DAROVALCI OTROKOM ZAGOTAVLJATE NE ZAŠČITO NAJRANLJIVEJŠIM OTROKOM SVETA


154


Lani je UNICEF s pomočjo vas darovalcev izvajal programe in intervencije za preprečevanje nasilja nad otroki in pomoč žrtvam nasilja v 154 državah po svetu.

Želite pomagati z direktnim nakazilom?


Ob plačilu UPN obrazca ali nakazilu uporabite naslednji sklic: SI12 5840007571481

Pri donaciji prek spodaj navedenih bank ste oproščeni plačila provizije vseh vplačanih donacij: Abanka , Addiko Bank, Banka Intesa Sanpaolo, Banka Sparkasse, Deželna banka Slovenije, Gorenjska banka, Nova kreditna banka Maribor, Nova Ljubljanska banka, Sberbank, SKB banka, Unicredit banka Slovenija, Delavska hranilnica, LON d.d., Primorska hranilnica Vipava, BKS Bank, Poštna banka Slovenje. Navedenim bankam se iskreno zahvaljujemo za podporo.


Skeniraj kodo in doniraj prek spletne banke!

Zakaj plačilo prek PayPal-a?


PayPal je varen, enostaven in najbolj razširjen način spletnega plačevanja na globalni ravni, ki ga uporabljajo tako posamezniki kot organizacije in podjetja. Omogoča plačevanje prek večine kreditnih in debetnih kartic (Diners Club, MasterCard, Visa, American Express …) 24 ur na dan. Velika prednost sistema je v tem, da pri plačilu ni potrebno vpisovati podatkov kreditnih ali debetnih kartic, ti podatki pa niso razkriti niti prejemniku sredstev. S tem je še dodatno poskrbljeno za najvišjo stopnjo varnosti podatkov.


ZAKAJ PLAČILO PREK mBills?


mBills je mobilna denarnica, s katero lahko brez provizije darujete za pomoč otrokom sveta prek UNICEF-ovih programov, vaša donacija pa je v celoti nakazana UNICEF-u Slovenija. Varno lahko plačujete na primer tudi blagajniške račune, nakazujete denar prijateljem, plačujete na spletu, na dogodkih, avtomatih in drugje. To storite tako, da si naložite aplikacijo, se identificirate, nato pa plačujete s telefonom, kartico ali Garmin uro. Za plačevanje v tujini in spletne nakupe lahko brezplačno naročite kartico mBills Mastercard®.


Skeniraj kodo in doniraj prek mBills!

Kako še lahko pomagate otrokom v stiski?


Vaša neprecenljiva redna mesečna pomoč bo otrokom sveta zagotavljala hrano, čisto pitno vodo, zdravstveno oskrbo, izobraževanje, zaščito in nujno pomoč. UNICEF bo vaše donacije namenil otrokom v stiski po načelu najranljivejšim najprej.


POSTANI STARŠ OTROK SVETA
Postanite Starši otrok sveta in vsak dan naredite nekaj čudovitega!