Uredi svoje

podatke


Uredi svoje

podatke

Prosimo vas, da v celoti izpolnite spodnji obrazec in nam ga pošljete s klikom na gumb POŠLJI.

Če potrebujete pomoč ali imate kakšno vprašanje glede programa Starši otrok sveta, nam pišite na starsiotroksveta@unicef.si ali pa nas pokličite na 01 583 80 89. Na voljo smo vsak delovni dan med 9.00 in 15.00 uro.

Posreduj nove podatke


  Dan darovanja

  8. v mesecu18. v mesecu28. v mesecu

  Ste zamenjali bančni račun? Označite DA in kontaktirali vas bomo, da boste lahko varno posredovali novo številko IBAN računa.

  NEDA

  Kot Starši otrok sveta boste vsak dan naredili nekaj čudovitega!


  Številni otroci po svetu se borijo za osnovno preživetje. Potrebujejo hrano, čisto pitno vodo in zdravstveno oskrbo. Želijo si, da bi lahko hodili v šolo in živeli bolje. Potrebujejo zaščito pred nasiljem in nujno pomoč v primeru humanitarnih in naravnih katastrof. Mnogi med njimi umirajo zaradi razlogov, ki jih je mogoče preprečiti. Vaše donacije bodo spreminjale življenja otrok!

  Vaša donacija lahko pomeni razliko med življenjem in smrtjo


  Le 50 centov na dan lahko zagotovi obrok za hudo podhranjenega otroka. Samo 25 centov na dan lahko zadostuje za cepljenje 58 otrok proti otroški paralizi – bolezni, ki zaznamuje za vedno. Le 75 centrov na dan lahko zagotovi 600 litrov čiste pitne vode.

  0,75 €

  Le 75 centrov na dan lahko zagotovi 600 litrov čiste pitne vode.

  Zakaj mesečno darovanje?


  UNICEF deluje v več kot 190 državah in ozemljih, kjer se spopadamo s številnimi izzivi, ki ogrožajo življenja in prihodnost otrok. Naše delo temelji na zagotavljanju konstantne in dolgoročne razvojne pomoči, ki ustvarja trajne spremembe za otroke – tudi v najbolj odmaknjenih kotičkih, za katere se zdi, da jih je svet pozabil. Hkrati redne donacije zagotavljajo nujno pomoč v primeru naravnih nesreč ali oboroženih spopadov.

   

  Zakaj UNICEF?


  Kot Starši otrok sveta boste del UNICEF-a - največje mednarodne organizacije za pomoč otrokom, ki reši največ otroških življenj. Otrokom po vsem svetu boste zagotavljali zdravstveno oskrbo, čisto pitno vodo, prehrano, izobrazbo, zaščito in nujno pomoč v primeru katastrof. Vplivali boste na zakone in politike, da bo glas otrok slišan in upoštevan ter njihove pravice spoštovane. Vaša redna pomoč bo omogočala dolgoročne razvojne spremembe, ki bodo omogočile boljše življenje generacijam otrok.


  Hvala za vašo neprecenljivo pomoč!

  190

  Delujemo v 190 državah po vsem svetu, zato da lahko dosežemo prav vsakega otroka.

  Pomagaj
  zaščititi otroke