Vrnimo jim

upanje

Podarimo jim upanjemBills QR koda za kampanjo Vnimo jim upanje

Skeniraj in doniraj
vrnimo-jim-upanje-3

50 € zagotovi paket terapevtske hrane, ki reši življenje 2 podhranjenima otrokoma

vrnimo-jim-upanje-2

31,5 € zagotovi paket terapevtske hrane, ki omogoči 3 tedne zdravljenja za 2 podhranjena otroka

vrnimo-jim-otrostvo-1

21 € zagotovi paket terapevtske hrane, ki omogoči 14 dni zdravljenja za 2 podhranjena otroka


DONIRAJ

— ali —

UPORABI mBillSUPORABI PayPal

Vrnimo jim upanje

Izberi način doniranja
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
Ta povezava je varna in SSL šifrirana.
Dodatni podatki plačnika

Znesek donacije: 50.00€

Vaša donacija znaša {amount} plus {fee_amount} za kritje transakcijskih stroškov.


V času obdarovanj in novih začetkov pomagajte najranljivejšim otrokom sveta. Donirajte in napolnite paketek hrane za lačne otroke po svetu! Vaša pomoč rešuje življenja!

Mala Amira iz Južnega Sudana je danes zdrava deklica, a ni bilo vedno tako. Drobcena malčica je pred časom obiskala zdravstveni center v Aweilu na severovzhodu države. Amira je bila hudo podhranjena in je potrebovala takojšnjo pomoč. Pri svojih 9 mesecih je tehtala komaj 4,9 kilograma. Komaj kaj je pojedla in popila in ves čas je bila utrujena. Starša sta bila zelo zaskrbljena.

Amira je s pomočjo vaših donacij prejela terapevtsko hrano. V povprečju so potrebni trije paketki posebne visokokalorične arašidove paste PlumpyNut na dan, da hudo podhranjen otrok v 6-8 tednih okreva in preživi. Amira je okrevala po 8 tednih in pridobila dodatnih 1,6 kilograma. Že na prvi pogled je bila bolj živahna, spet se je odzivala na besede in se smejala. »Tako sem srečna, da ste UNICEF-ovi darovalci pomagali moji deklici. Hvala, ker vam ni vseeno, tako zelo sem vam hvaležna,« je povedala Amirina mamica.

Vaša donacija lahko reši življenje otrok, kot je mala Amira. Podarimo jim upanje!


Amira je s pomočjo vaših donacij prejela terapevtsko hrano.

Hvala, ker vam ni vseeno, tako zelo sem vam hvaležna,« je povedala Amirina mamica.

Želite pomagati z direktnim nakazilom?


Ob plačilu UPN obrazca ali nakazilu uporabite naslednji sklic: SI12 6830007571480

Pri donaciji prek spodaj navedenih bank oproščeni plačila provizije vseh vplačanih donacij: Abanka , Addiko Bank, Banka Intesa Sanpaolo, Banka Sparkasse, Deželna banka Slovenije, Gorenjska banka, Nova kreditna banka Maribor, Nova Ljubljanska banka, Sberbank, SKB banka, Unicredit banka Slovenija, Delavska hranilnica, LON d.d., Primorska hranilnica Vipava, BKS Bank, Poštna banka Slovenje. Navedenim bankam se iskreno zahvaljujemo za podporo.


SKLIC: SI12 6830007571480
Skeniraj kodo in doniraj prek spletne banke!

Zakaj plačilo prek PayPal-a?


PayPal je varen, enostaven in najbolj razširjen način spletnega plačevanja na globalni ravni, ki ga uporabljajo tako posamezniki kot organizacije in podjetja. Omogoča plačevanje prek večine kreditnih in debetnih kartic (Diners Club, MasterCard, Visa, American Express …) 24 ur na dan. Velika prednost sistema je v tem, da pri plačilu ni potrebno vpisovati podatkov kreditnih ali debetnih kartic, ti podatki pa niso razkriti niti prejemniku sredstev. S tem je še dodatno poskrbljeno za najvišjo stopnjo varnosti podatkov.


ZAKAJ PLAČILO PREK mBills?


mBills je mobilna denarnica, s katero lahko brez provizije darujete za pomoč otrokom sveta prek UNICEF-ovih programov, vaša donacija pa je v celoti nakazana UNICEF-u Slovenija. Varno lahko plačujete na primer tudi blagajniške račune, nakazujete denar prijateljem, plačujete na spletu, na dogodkih, avtomatih in drugje. To storite tako, da si naložite aplikacijo, se identificirate, nato pa plačujete s telefonom, kartico ali Garmin uro. Za plačevanje v tujini in spletne nakupe lahko brezplačno naročite kartico mBills Mastercard®.


Skeniraj in doniraj
Skeniraj kodo in doniraj prek mBills!

OTROCI V JEMNU NE MOREJO ČAKATI


4 mio


V lanskem letu so UNICEF-ovi darovalci pomagali zagotoviti terapevtsko hrano za podhranjene otroke in rešiti 4.000.000 otroških življenj.

Kako še lahko pomagate otrokom v stiski?


Vaša neprecenljiva redna mesečna pomoč bo otrokom sveta zagotavljala hrano, čisto pitno vodo, zdravstveno oskrbo, izobraževanje, zaščito in nujno pomoč. UNICEF bo vaše donacije namenil otrokom v stiski po načelu najranljivejšim najprej.


POSTANI STARŠ OTROK SVETA
Postanite Starši otrok sveta in vsak dan naredite nekaj čudovitega!