PODARI IME,

PODARI ŽIVLJENJE.

Pošljite SMS UNICEF5 na 1919
in darujte 5 evrov

Si predstavljate začetek življenja brez imena? Nekateri starši svojemu otroku ob rojstvu ne dajo imena, ker se bojijo, da bo njihov otrok kmalu umrl.

Na svetu vsak dan umre 7000 novorojenčkov. Večina smrti novorojenčkov je posledica prezgodnjih porodov, zapletov med porodom in okužb kot je sepsa, meningitis ali pljučnica – vzrokov, ki jih je mogoče preprečiti ali ozdraviti.


POŠLJITE SMS S KLJUČNO BESEDO UNICEF5 NA 1919 IN DARUJTE 5 EVROV ZA POMOČ OTROKOM V DRŽAVAH V RAZVOJU.Pomagajte nam rešiti novorojenčke. Skupaj jim lahko podarimo ime, skupaj jim lahko podarimo življenje.

Omogočite najranljivejšim otrokom nekaj neprecenljivega – življenje!


5 evrov lahko zagotovi antibiotike, ki lahko rešijo življenje enega novorojenčka.

Pošljite SMS UNICEF5 na 1919 in darujte 5 evrov! V TV oglasu UNICEF-a Slovenija za pomoč novorojenčkom je svoj glas posodila priljubljena glasbenica Urška Majdič – UMA.

Pogoji in navodila


Uporabniki mobilnih omrežij Telekom Slovenije, A1, Telemach, Izimobil, Debitel in T2 s poslano SMS donacijo darujete sredstva za pomoč otrokom v državah v razvoju. S poslanim SMS-om tudi soglašate, da lahko UNICEF vašo telefonsko številko zbira, hrani in obdeluje z namenom predstavitve zbiranja sredstev za pomoč otrokom ter informiranja o svojem delu.

Vsi mobilni operaterji se v celoti odpovedujejo prihodkom iz naslova dohodnih in odhodnih SMS sporočil.

Splošni pogoji za uporabnike Telekoma Slovenija, A1, Izimobila in Debitela:

Z SMS donacijo soglašate, da UNICEF Slovenija zbrana sredstva nameni v splošen sklad za dolgoročne razvojne programe pomoči v državah v razvoju (za področju hrane, pitne vode, zdravstvene oskrbe, izobrazbe in zaščite). Izključno v primeru kampanje v primeru naravne nesreče ali oboroženih spopadov bo UNICEF zbrana sredstva namenil za namensko kampanjo humanitarne pomoči na prizadetem območju.

 

SMS obveščanje


Z donacijo UNICEF-u za pomoč otrokom soglašate, da lahko UNICEF podatke hrani in obdeluje z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu tudi prek SMS sporočil. UNICEF se obvezuje, da vaših podatkov ne bo posredoval tretji osebi, darovalec pa se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja SMS sporočil. S poslanim SMS sporočilom UNICEF STOP na 4333 se odjavite od prejemanja SMS sporočil v okviru tekoče kampanje. V kolikor ne želite, da vas UNICEF Slovenija tudi v bodoče nagovori s pozivi za pomoč otrokom v državah v razvoju, se lahko odjavite tako, da pokličete na 01 583 80 87 ali pošljete e-pošto na starsiotroksveta@unicef.si in sporočite telefonsko številko, ki jo želite odjaviti od nadaljnjega obdelovanja z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu.