DROBNE REŠITVE

Pošljite SMS OTROCI5 na 1919 in darujte 5 evrov


DROBNE REŠITVE

Pošljite SMS OTROCI5 na 1919 in darujte 5 evrov

Nalezljive bolezni lahko otroke zaznamujejo za vedno, pogosto pa so tudi smrtonosne.

Pandemija novega koronavirusa je resen opomnik, da se lahko izbruhi nalezljivih bolezni pojavijo v kateri koli državi sveta. Nalezljive bolezni kot so ošpice, otroška paraliza, davica, tetanus, oslovski kašelj in druge lahko otroke zaznamujejo za vedno, pogosto pa so tudi smrtonosne. Zato je izjemno pomembno, da so otroci s cepivi zaščiteni pred nevarnimi nalezljivimi otroškimi boleznimi. Slednje pomembno prispeva k zdravemu začetku življenja in jim omogoča, da kasneje v življenju uresničijo svoj polni potencial.

Pomagajte premagati ta VELIK PROBLEM – podarite DROBNO REŠITEV!


Pošljite SMS s ključno besedo OTROCI5 na 1919 in darujte 5 evrov.

 

Pogoji in navodila


Z SMS donacijo soglašate, da UNICEF Slovenija zbrana sredstva nameni v splošen sklad za dolgoročne razvojne programe pomoči v državah v razvoju (za področju hrane, pitne vode, zdravstvene oskrbe, izobrazbe in zaščite). Izključno v primeru kampanje v primeru naravne nesreče ali oboroženih spopadov bo UNICEF zbrana sredstva namenil za namensko kampanjo humanitarne pomoči na prizadetem območju.

 

Ishmael Beah

Ambasador

dobre volje

SMS obveščanje


Uporabniki mobilnih omrežij Telekom Slovenije, A1, Telemach, Izimobil, Debitel in T2 s poslano SMS donacijo darujete sredstva za pomoč otrokom v državah v razvoju. S poslanim SMS-om tudi soglašate, da lahko UNICEF vašo telefonsko številko zbira, hrani in obdeluje z namenom predstavitve zbiranja sredstev za pomoč otrokom ter informiranja o svojem delu.

Vsi mobilni operaterji se v celoti odpovedujejo prihodkom iz naslova dohodnih in odhodnih SMS sporočil.

Splošni pogoji za uporabnike Telekoma Slovenija, A1, Izimobila in Debitela:


Z donacijo UNICEF-u za pomoč otrokom soglašate, da lahko UNICEF podatke hrani in obdeluje z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu tudi prek SMS sporočil. UNICEF se obvezuje, da vaših podatkov ne bo posredoval tretji osebi, darovalec pa se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja SMS sporočil. S poslanim SMS sporočilom UNICEF STOP na 4333 se odjavite od prejemanja SMS sporočil v okviru tekoče kampanje. V kolikor ne želite, da vas UNICEF Slovenija tudi v bodoče nagovori s pozivi za pomoč otrokom v državah v razvoju, se lahko odjavite tako, da pokličete na 01 583 80 87 ali pošljete e-pošto na starsiotroksveta@unicef.si in sporočite telefonsko številko, ki jo želite odjaviti od nadaljnjega obdelovanja z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu.