SKUPAJ LAHKO

PREMAGAMO KORONAVIRUS

Pošljite SMS OTROCI5 na 1919
in darujte 5 evrov

Cel svet se sooča s koronavirusom in mi se borimo, da zaščitimo najranljivejše. Na milijone otrok živi v prepolnih begunskih taboriščih in večina jih nima dostopa do čiste vode. UNICEF dostavlja higienske pripomočke kot so milo in tablete za prečiščevanje vode, ki rešujejo življenja.


Pošljite SMS s ključno besedo OTROCI5 na 1919 in darujte 5 evrov. Samo skupaj lahko premagamo ta virus.


Z UNICEF-om ne bomo odnehali, a potrebujemo vašo pomoč!

Otroci vas potrebujejo!
Pošljite SMS OTROCI5 na 1919 in darujte 5 evrov! Samo skupaj lahko dosežemo več otrok, rešimo več življenj in premagamo koronavirus!

Pogoji in navodila


Z SMS donacijo soglašate, da UNICEF Slovenija zbrana sredstva nameni v splošen sklad za dolgoročne razvojne programe pomoči v državah v razvoju (za področju hrane, pitne vode, zdravstvene oskrbe, izobrazbe in zaščite). Izključno v primeru kampanje v primeru naravne nesreče ali oboroženih spopadov bo UNICEF zbrana sredstva namenil za namensko kampanjo humanitarne pomoči na prizadetem območju.

 

SMS obveščanje

Uporabniki mobilnih omrežij Telekom Slovenije, A1, Telemach, Izimobil, Debitel in T2 s poslano SMS donacijo darujete sredstva za pomoč otrokom v državah v razvoju. S poslanim SMS-om tudi soglašate, da lahko UNICEF vašo telefonsko številko zbira, hrani in obdeluje z namenom predstavitve zbiranja sredstev za pomoč otrokom ter informiranja o svojem delu.

Vsi mobilni operaterji se v celoti odpovedujejo prihodkom iz naslova dohodnih in odhodnih SMS sporočil.

Splošni pogoji za uporabnike Telekoma Slovenija, A1, Izimobila in Debitela:


Z donacijo UNICEF-u za pomoč otrokom soglašate, da lahko UNICEF podatke hrani in obdeluje z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu tudi prek SMS sporočil. UNICEF se obvezuje, da vaših podatkov ne bo posredoval tretji osebi, darovalec pa se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja SMS sporočil. S poslanim SMS sporočilom UNICEF STOP na 4333 se odjavite od prejemanja SMS sporočil v okviru tekoče kampanje. V kolikor ne želite, da vas UNICEF Slovenija tudi v bodoče nagovori s pozivi za pomoč otrokom v državah v razvoju, se lahko odjavite tako, da pokličete na 01 583 80 87 ali pošljete e-pošto na starsiotroksveta@unicef.si in sporočite telefonsko številko, ki jo želite odjaviti od nadaljnjega obdelovanja z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu.