Premagajmo lakoto

na bojni črti

Pošljite SMS OTROCI5 na 1919
in darujte 5 evrov

2,2 milijona otrok v Jemnu je podhranjenih in nujno potrebujejo pomoč


Razmere v Jemnu so nujne! V državi se odvija največja humanitarna kriza na svetu. 80 % prebivalcev je odvisnih od humanitarne pomoči.

Mnogi otroci v Jemnu ne poznajo drugega kot vojno, ki traja že 4 leta. Poleg spopadov jih  ogrožajo tudi hudo pomanjkanje hrane, čiste pitne vode, zdravstvene pomoči in možnosti šolanja. Po državi so izbruhnile bolezni kot so kolera in ošpice, ki so za marsikaterega otroka usodne.

Vsakih 10 minut v Jemnu umre vsaj 1 otrok zaradi hude podhranjenosti ali bolezni, ki jih je mogoče preprečiti. Vaša donacija lahko reši otroško življenje.

UNICEF je na terenu, kjer pomaga s hrano, vodo, zdravstveno pomočjo, izobraževanjem in zaščito pred nasiljem in zlorabami.

Pošljite SMS OTROCI5 na 1919 in darujte 5 evrov – s to donacijo lahko UNICEF zagotovi terapevtsko hrano za 1 teden zdravljenja podhranjenega otroka. 4-6 tednov terapije je lahko dovolj, da podhranjen otrok preživi in okreva!

Lani je UNICEF s pomočjo donacij pomagal 345.000 hudo podhranjenim otrokom.


VAŠ SMS »OTROCI5« NA 1919 LAHKO POMENI RAZLIKO MED ŽIVLJENJEM IN SMRTJO!Pogoji in navodila


Uporabniki mobilnih omrežij Telekom Slovenije, A1, Telemach, Izimobil, Debitel in T2 s poslano SMS donacijo darujete sredstva za pomoč otrokom v državah v razvoju. S poslanim SMS-om tudi soglašate, da lahko UNICEF vašo telefonsko številko zbira, hrani in obdeluje z namenom predstavitve zbiranja sredstev za pomoč otrokom ter informiranja o svojem delu.

Vsi mobilni operaterji se v celoti odpovedujejo prihodkom iz naslova dohodnih in odhodnih SMS sporočil.

Splošni pogoji za uporabnike Telekoma Slovenija, A1, Izimobila in Debitela:

 

SMS obveščanje


Z donacijo UNICEF-u za pomoč otrokom soglašate, da lahko UNICEF podatke hrani in obdeluje z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu tudi prek SMS sporočil. UNICEF se obvezuje, da vaših podatkov ne bo posredoval tretji osebi, darovalec pa se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja SMS sporočil. S poslanim SMS sporočilom UNICEF STOP na 4333 se odjavite od prejemanja SMS sporočil v okviru tekoče kampanje. V kolikor ne želite, da vas UNICEF Slovenija tudi v bodoče nagovori s pozivi za pomoč otrokom v državah v razvoju, se lahko odjavite tako, da pokličete na 01 583 80 87 ali pošljete e-pošto na starsiotroksveta@unicef.si in sporočite telefonsko številko, ki jo želite odjaviti od nadaljnjega obdelovanja z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu.