Podarimo jim upanje

Pošljite SMS UNICEF5 na 1919
in darujte 5 evrov

V času obdarovanj in novih začetkov pomagajte najranljivejšim otrokom sveta. Donirajte in napolnite paketek hrane za lačne otroke po svetu! Vaša pomoč rešuje življenja!

OMOGOČITE NAJRANLJIVEJŠIM OTROKOM NEKAJ NEPRECENLJIVEGA – ŽIVLJENJE!

V času obdarovanj in novih začetkov pomagajte najranljivejšim otrokom sveta. Pošljite hrano in rešite otroško življenje!

149 milijonov otrok, mlajših od 5 let, je zaradi pomanjkanja ustrezne prehrane premajhnih za svojo starost, 50 milijonov otrok pa ima prenizko telesno težo. Vaša donacija lahko otroku reši življenje!


POŠLJITE SMS UNICEF5 NA 1919 IN DARUJTE 5 EVROV – S TO DONACIJO LAHKO OMOGOČITE 1 TEDEN TERAPEVTSKE HRANE ZA PODHRANJENEGA OTROKA.Vsako leto zaradi podhranjenosti umre 3 milijone otrok! To je nedopustno – pomagajte sedaj in rešite otroško življenje!

UNICEF-ovi darovalci pomagate zagotavljati 80 % vse terapevtske hrane za podhranjene otroke na svetu.

UNICEF deluje dolgoročno, tudi v najbolj oddaljenih kotičkih sveta. Na vso moč se trudimo, da dosežemo otroke v stiski, preden bo prepozno. UNICEF lahko reši 95 % otrok, ki jih doseže. Skupaj lahko dostavimo hrano, ki rešuje življenja in omogoča prihodnost tistim, ki najbolj potrebujejo našo pomoč.

Samo v lanskem letu so UNICEF-ovi darovalci pomagali zagotoviti terapevtsko hrano za podhranjene otroke in rešiti 4 milijone otroških življenj.


VAŠ SMS UNICEF5 NA 1919 LAHKO POMENI RAZLIKO MED ŽIVLJENJEM IN SMRTJO!

Pošljite SMS UNICEF5 na 1919 in darujte 5 evrov

Pogoji in navodila


Uporabniki mobilnih omrežij Telekom Slovenije, A1, Telemach, Izimobil, Debitel in T2 s poslano SMS donacijo darujete sredstva za pomoč otrokom v državah v razvoju. S poslanim SMS-om tudi soglašate, da lahko UNICEF vašo telefonsko številko zbira, hrani in obdeluje z namenom predstavitve zbiranja sredstev za pomoč otrokom ter informiranja o svojem delu.

Vsi mobilni operaterji se v celoti odpovedujejo prihodkom iz naslova dohodnih in odhodnih SMS sporočil.

Splošni pogoji za uporabnike Telekoma Slovenija, A1, Izimobila in Debitela:

Z SMS donacijo soglašate, da UNICEF Slovenija zbrana sredstva nameni v splošen sklad za dolgoročne razvojne programe pomoči v državah v razvoju (za področju hrane, pitne vode, zdravstvene oskrbe, izobrazbe in zaščite). Izključno v primeru kampanje v primeru naravne nesreče ali oboroženih spopadov bo UNICEF zbrana sredstva namenil za namensko kampanjo humanitarne pomoči na prizadetem območju.

 

SMS obveščanje


Z donacijo UNICEF-u za pomoč otrokom soglašate, da lahko UNICEF podatke hrani in obdeluje z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu tudi prek SMS sporočil. UNICEF se obvezuje, da vaših podatkov ne bo posredoval tretji osebi, darovalec pa se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja SMS sporočil. S poslanim SMS sporočilom UNICEF STOP na 4333 se odjavite od prejemanja SMS sporočil v okviru tekoče kampanje. V kolikor ne želite, da vas UNICEF Slovenija tudi v bodoče nagovori s pozivi za pomoč otrokom v državah v razvoju, se lahko odjavite tako, da pokličete na 01 583 80 87 ali pošljete e-pošto na starsiotroksveta@unicef.si in sporočite telefonsko številko, ki jo želite odjaviti od nadaljnjega obdelovanja z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu.