Cepivo je več

kot le cepivo.

Pošljite SMS UNICEF5 na 1919
in darujte 5 evrov

CEPIVO JE VEČ KOT CEPIVO – JE MAMIN OBJEM!


Zaradi bolezni, ki bi jih lahko preprečili s cepljenjem, vsako leto umre 1,5 milijona otrok

Cepiva ne le preprečujejo bolezni, temveč so neprecenljiva zaščita, ki spreminja življenja otrok in jim omogoča prihodnost. Cepiva so zato »več kot cepiva« – so mamin objem, igra s prijatelji, priložnost, da se naučiš nekaj novega … so otroštvo in upanje.

Bolezni, kot so ošpice, otroška paraliza, tetanus, tuberkuloza, davica, oslovski kašelj in mnoge druge, lahko za vedno zaznamujejo otroka, lahko pa so tudi smrtonosne. Prav te bolezni v državah v razvoju marsikdaj pomenijo razliko med življenjem in smrtjo otrok, zato je cepljenje izjemno pomembno, saj preprečuje omenjene bolezni in rešuje življenja. 

UNICEF zagotavlja cepiva za skoraj polovico otrok na svetu, vendar pri tem nujno potrebuje pomoč vas, darovalcev!

Pošljite SMS UNICEF5 na 1919 in darujte 5 evrov – s to donacijo lahko UNICEF zagotovi zaščito pred ošpicami za 8 otrok ali zaščito pred otroško paralizo za 10 otrok!

Pomagajte najranljivejšim otrokom sveta!


VAŠ SMS »UNICEF5« NA 1919 LAHKO POMENI RAZLIKO MED ŽIVLJENJEM IN SMRTJO!


 

Pogoji in navodila


Uporabniki mobilnih omrežij Telekom Slovenije, A1, Telemach, Izimobil, Debitel in T2 s poslano SMS donacijo darujete sredstva za pomoč otrokom v državah v razvoju. S poslanim SMS-om tudi soglašate, da lahko UNICEF vašo telefonsko številko zbira, hrani in obdeluje z namenom predstavitve zbiranja sredstev za pomoč otrokom ter informiranja o svojem delu.

Vsi mobilni operaterji se v celoti odpovedujejo prihodkom iz naslova dohodnih in odhodnih SMS sporočil.

Splošni pogoji za uporabnike Telekoma Slovenija, A1, Izimobila in Debitela:

Z SMS donacijo soglašate, da UNICEF Slovenija zbrana sredstva nameni v splošen sklad za dolgoročne razvojne programe pomoči v državah v razvoju (za področju hrane, pitne vode, zdravstvene oskrbe, izobrazbe in zaščite). Izključno v primeru kampanje v primeru naravne nesreče ali oboroženih spopadov bo UNICEF zbrana sredstva namenil za namensko kampanjo humanitarne pomoči na prizadetem območju.

 

SMS obveščanje


Z donacijo UNICEF-u za pomoč otrokom soglašate, da lahko UNICEF podatke hrani in obdeluje z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu tudi prek SMS sporočil. UNICEF se obvezuje, da vaših podatkov ne bo posredoval tretji osebi, darovalec pa se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja SMS sporočil. S poslanim SMS sporočilom UNICEF STOP na 4333 se odjavite od prejemanja SMS sporočil v okviru tekoče kampanje. V kolikor ne želite, da vas UNICEF Slovenija tudi v bodoče nagovori s pozivi za pomoč otrokom v državah v razvoju, se lahko odjavite tako, da pokličete na 01 583 80 87 ali pošljete e-pošto na starsiotroksveta@unicef.si in sporočite telefonsko številko, ki jo želite odjaviti od nadaljnjega obdelovanja z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu.