0 hrane,
0 življenja

Pošlji SMS OTROCI5 na 1919

in daruj 5 evrov

RAZMERE SO NUJNE! VSAKO LETO ZARADI PODHRANJENOSTI UMRE 3 MILIJONE OTROK! POMAGAJTE!


Mali Marcelino iz Angole je bil hudo podhranjen. »Marcelino je zbolel. Mislila sem, da bo umrl,« je bila prestrašena njegova mama Ndahalouanu. S pomočjo terapevtske hrane je preživel in okreval.

Pošljite SMS OTROCI5 na 1919 in darujte 5 evrov – s to donacijo lahko UNICEF zagotovi terapevtsko hrano za 1 teden zdravljenja podhranjenega otroka. 3-4 tedni terapije so dovolj, da podhranjen otrok pridobi zdravo telesno težo!


VAŠ SMS »OTROCI5« NA 1919 LAHKO POMENI RAZLIKO MED ŽIVLJENJEM IN SMRTJOPogoji in navodila


Uporabniki mobilnih omrežij Telekom Slovenije, A1, Telemach, Izimobil, Debitel in T2 s poslano SMS donacijo darujete sredstva za pomoč otrokom v državah v razvoju. S poslanim SMS-om tudi soglašate, da lahko UNICEF vašo telefonsko številko zbira, hrani in obdeluje z namenom predstavitve zbiranja sredstev za pomoč otrokom ter informiranja o svojem delu.

Vsi mobilni operaterji se v celoti odpovedujejo prihodkom iz naslova dohodnih in odhodnih SMS sporočil.

Splošni pogoji za uporabnike Telekoma Slovenija, A1, Izimobila in Debitela:

 

SMS obveščanje


Z donacijo UNICEF-u za pomoč otrokom soglašate, da lahko UNICEF podatke hrani in obdeluje z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu tudi prek SMS sporočil. UNICEF se obvezuje, da vaših podatkov ne bo posredoval tretji osebi, darovalec pa se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja SMS sporočil. S poslanim SMS sporočilom UNICEF STOP na 4333 se odjavite od prejemanja SMS sporočil v okviru tekoče kampanje. V kolikor ne želite, da vas UNICEF Slovenija tudi v bodoče nagovori s pozivi za pomoč otrokom v državah v razvoju, se lahko odjavite tako, da pokličete na 01 583 80 87 ali pošljete e-pošto na starsiotroksveta@unicef.si in sporočite telefonsko številko, ki jo želite odjaviti od nadaljnjega obdelovanja z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu.