Pogosta

vprašanja


Pogosta

vprašanja

Zato, ker omogoča, da je pomoč v državah v razvoju konstantna in dolgoročno razvojna. Hkrati zagotovi takojšnjo pomoč v primeru naravnih nesreč ali oboroženih spopadov.

Ne, mesečno darovanje lahko kadarkoli prekinete. Namen je, da dlje darujete simbolični znesek, saj lahko le dolgoročno zagotovite konstantno pomoč otrokom.

Na pristopnici lahko sami izberete ali želite, da darujete vsakega 8., 18. ali 28. v mesecu. Datum darovanja lahko kadarkoli tudi spremenite, samo pokličite nas ali uporabite aplikacijo.
Prek brezplačne spletne aplikacije za UNICEF-ove mesečne darovalce Starše otrok sveta lahko kjerkoli in kadarkoli preverite, kako vaše donacije pomagajo otrokom po svetu. Preberi več ...

Uporabite aplikacijo za mesečne darovalce, kjer lahko v svojem profilu z enim klikom izberete, če želite darovati 8., 18., ali 28. v mesecu. Ali nam pišite nam na starsiotroksveta@unicef.si in sporočite, da želite urediti spremembo datuma bremenitve.

Uporabite klepet v aplikaciji za mesečne darovalce ali nam pišite na starsiotroksveta@unicef.si in sporočite, da boste spremenili banko.

Pokličite na 01 583 80 89 ali pišite na starsiotroksveta@unicef.si. Mesečni darovalci Starši otrok sveta lahko uporabite tudi aplikacijo za darovalce, ki omogoča neposredni klepet z nami.

Pomagaj
zaščititi otroke