Aplikacija za

mesečne darovalce

Upravljajte s svojimi donacijami!


Vpiši se

Aplikacija za

mesečne darovalce

Upravljajte s svojimi donacijami!


Vpiši se

Spoznajte aplikacijo


Starši otrok sveta vsak dan naredite nekaj izjemnega za najranljivejše otroke. Kako zelo bi vam radi pokazali nasmejane obraze otrok, ki jim vaša pomoč lajša življenje!

Preko brezplačne spletne aplikacije za UNICEF-ove mesečne darovalce Starše otrok sveta lahko spremljate kje in kako vaša pomoč pomaga otrokom po svetu.

Aplikacija je dostopna vsem mesečnim darovalcem, ki ste nam zaupali vašo mobilno številko ob prijavi. Vpis je možen brez gesel in ustvarjanja dodatnih uporabniških računov. Za prijavo v aplikacijo vpišite svojo mobilno številko in prejeli boste 4-mestno kodo za vpis.

V primeru, da ste mesečni darovalec in vam ni omogočen dostop do aplikacije, nam pišite na starsiotroksveta@unicef.si ali pa nas pokličite na 01 583 80 89. Na voljo smo vsak delovni dan med 9.00 in 15.00 uro.Kaj omogoča aplikacija


 • UPRAVLJAJTE S SVOJIMI DONACIJAMI KJERKOLI IN KADARKOLI.

Imejte popoln nadzor nad svojimi donacijami: spreminjate lahko višino ali datum donacije ali donacijo preskočite.

 • SPOZNAJTE PROGRAM STARŠI OTROK SVETA

Spoznajte področja pomoči, ki jih kot Starši otrok sveta pomagate zagotavljati otrokom v državah v razvoju. Spremljajte novice o UNICEF-ovem delu z otroki po vsem svetu.

 • ZEMLJEVID VAŠE POMOČI

Potujte po zemljevidu vaše pomoči in odkrijte na kakšen način pomagate otrokom v stiski.

 • KLEPETAJTE Z NAMI

Poklepetajte z ekipo UNICEF-a Slovenija preko klepeta, e-sporočila ali klica. Sporočite nam vaša mnenja in predloge. Postanite aktivni del ekipe in nam pomagajte oblikovati naše delo.

  Zemljevid pomoči


  KLEPET


  NOVICE


   Ste že mesečni darovalec SOS?


   V aplikacijo se lahko brezplačno vpišete vsi Starši otrok sveta. Ustvarjanje dodatnega računa ni potrebno!


   VPIŠI SE V APLIKACIJO